Błąd 404
Podstrona o podanym adresie nie istnieje.
Wpisany lub wybrany przez Ciebie adres jest niepoprawny.
Być może taki adres istniał wcześniej, ale właściciel bloga mógł zmodernizować jego strukturę i dlatego teraz jest niedostępny.
Mięso z królika znajduje w Polsce coraz więcej sympatyków. Nie ma się jednak co dziwić – ma ono szereg wartości odżywczych. Jak wynika z raportów polskie hodowle królików są na bardzo wysokim poziomie. W ostatnim czasie znacznie ograniczono hodowlę królików o kierunku użytkowym futrzarskim, natomiast wzrosła produkcja brojlerów rzeźniczych. Mimo, że w Polsce hodowla królików na mięso nie jest tak rozpowszechniona jak w Niemczech, niemniej jednak biznes ten jest bardzo opłacalny. To przyszłościowy kierunek produkcji zwierzęcej, choć nasi rodacy nie docenili jeszcze w pełni walorów smakowych mięsa z królika. Winien jest temu na pewno brak kampanii reklamowych promujących wartości zdrowotne tego rodzaju mięsa.
Wpisany lub wybrany przez Ciebie adres jest niepoprawny.
Być może taki adres istniał wcześniej, ale właściciel bloga mógł zmodernizować jego strukturę i dlatego teraz jest niedostępny.